Wintersportreis.nl nieuws

Black Mamba ultieme zwarte piste

Geplaatst op 18-01-2014

Oostenrijk is als wintersportland buitengewoon favoriet bij veel liefhebbers van een ski- en/of snowboardvakantie. In Oostenrijk zijn verschillende wintersportgebieden te vinden waar zowel jong als oud en zowel beginnende als gevorderde wintersporters zich kunnen uitleven op pistes variërend van prettig eenvoudig tot uitdagend moeilijk. Lees verder.

Lees verder

Winterse luxe in Zwitserland

Geplaatst op 25-12-2013

Als je het breed hebt, dan laat je het breed hangen en dat doe je dan uiteraard ook tijdens de wintersportvakantie. Voor een echt luxe wintersportreis is er natuurlijk maar één bestemming de juiste, namelijk: Zwitserland. Een skivakantie in bijvoorbeeld het Zwitserse Sankt Moritz is perfect als je op zoek bent naar luxe. Lees verder.

Lees verder

Wintersportweetjes

Geplaatst op 13-12-2013

Elk jaar trekken gemiddeld genomen steeds ongeveer een miljoen landgenoten richting een wintersportgebied, zo maakte het CBS, het Centraal Bureau voor de Statistiek onlangs bekend. Uiteraard heeft het CBS nog wat meer interessante puntjes betreffende onze wintersportstatistieken op een rijtje gezet. Lees verder.

Lees verder

Sunweb Winter Vakanties voor wintersport

Geplaatst op 07-12-2013

Reisorganisatie Sunweb Vakanties Winter organiseert ski- en snowboardvakanties in diverse landen in Europa. Door jarenlang ervaring te hebben opgedaan, weet Sunweb Winter precies hoe en waar je de allerbeste pistes vindt voor de fijnste prijs. Of je nu in Oostenrijk, Andorra, Frankrijk of een ander land van een wintersportvakantie wilt genieten, met Sunweb Winter gaat het lukken! Lees verder.

Lees verder

Op (gratis) wintersportreis met Husk

Geplaatst op 04-11-2013

Het ondernemen van een wintersportvakantie is natuurlijk altijd een goed idee. Uiteraard kies je bij het boeken van je reis voor een reisaanbieder die ervaren is op het gebied van het organiseren van wintersportreizen. Je kunt wat dit betreft bijvoorbeeld kiezen voor Husk Wintersport. Lees verder.

Lees verder

Op wintersportreis met de VakantieXperts

Geplaatst op 28-10-2013

Voor een compleet georganiseerde wintersportvakantie kun je bij heel veel vakantieaanbieders terecht. Als je op zoek bent naar een wintersportbestemming in Europa, zoals bijvoorbeeld in landen als Duitsland, Italië en Noorwegen, dan ben je bij de VakantieXperts alvast aan het juiste adres. Lees verder.

Lees verder

Op wintersportreis met Bizztravel Wintersport

Geplaatst op 02-10-2013

Als je een wintersportvakantie boekt bij een reisaanbieder, dan wil je natuurlijk wel dat deze aanbieder een beetje ervaring heeft op het gebied van wintersportreizen. Een van de aanbieders met jarenlange expertise op dit gebied, is Bizztravel Wintersport. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van wintersportreizen zit je bij deze aanbieder helemaal goed. Lees verder.

Lees verder

Wintersport met het hele gezin

Geplaatst op 22-07-2013

Een wintersportvakantie ondernemen is niet alleen leuk als je met je partner of een stel vrienden op vakantie wilt gaan, maar ook heel leuk als bestemming voor een familiereis. Er zijn weinig dingen aandoenlijker dan te zien hoe de allerjongsten aan hun eerste afdaling beginnen en voor je het weet zoeven ze jou zelfs voorbij! Lees verder.

Lees verder

Wintersport met spa vaak populair

Geplaatst op 15-07-2013

Dat het nog steeds zomer is in Europa, wil nog niet zeggen dat het boeken van de wintersport wordt uitgesteld. Doorgewinterde ski- en snowboardliefhebbers houden zich nu al bezig met de bestemming voor de volgende wintersportvakantie. Wellness lijkt daarbij een steeds belangrijker criterium te zijn. Lees verder.

Lees verder

Wintersporten in het zand

Geplaatst op 24-06-2013

Bij een wintersportvakantie denkt iedereen automatisch aan sneeuw en kou, maar het kan ook anders! Je hoeft namelijk niet per se in de sneeuw te gaan skiën of snowboarden, je kunt er ook voor kiezen om eens ergens in de woestijn van een berg af te zoeven, gewoon door het zand. Lees verder.

Lees verderPagina: 1 2

Top reisorganisaties

  • Sunweb Winter
  • Husk Wintersport
  • Mafrance
  • Bizztravel Wintersport
  • de Jong Intra
  • Skistuds
  • VakantieXperts
  • Chalet.nl
  • Summittravel

Alle reisorganisaties >

Nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen en extra kortingen!