Wintersportvakantie

Wintersportvakantie

Een wintersportvakantie is een vakantie vol actie, plezier en gezelligheid! Skiën is de meest bekende manier om te wintersporten, maar je kunt natuurlijk ook gaan snowboarden. Heb je nog nooit op ski's gestaan? Geen probleem, want skiën is tamelijk eenvoudig te leren. Wel is het aan te raden om hiervoor bij een skischool skilessen te nemen. Deze lessen kun je bijna bij alle wintersportbestemmingen wel volgen. Een wintersportvakantie met kinderen? Dit kan erg goed. Kinderen kunnen als ze jong zijn al goed leren skiën. Er zijn ook skigebieden met aparte opvangmogelijkheden (creche) voor de jongste kinderen of baby's. Een wintersportvakantie is dus voor jong en oud! Op wintersport gaan is ook erg gezond want je bent lekker actief bezig in de buitenlucht.

Waarom op wintersportvakantie?

Ben jij ook van plan op wintersportvakantie te gaan dit jaar? Lekker skiën of snowboarden in een prachtig wit berglandschap? Op wintersport gaan is een goed idee, maar pas op want op wintersport gaan is verslavend! Zodra je bent geweest wil je zo snel mogelijk weer. Het gevoel om op je ski's of met je snowboard van een skipiste af te dalen is geweldig. Wintersportvakanties zijn dus niet voor niets erg populair.

Waarheen op wintersportvakantie?

Echte top wintersportlanden zijn Frankrijk en Oostenrijk. Hier heb je enorm veel keus uit skigebieden en skidorpen en zijn de faciliteiten van een uitstekende kwaliteit. Je kunt overal skiles nemen, de skiliften werken snel en efficiënt en er is een overvloed aan accomodaties. Je kunt kiezen uit een chalet, hotel, appartement of zelfs een luxe villa dichtbij de skipiste. De beste apres-ski vind je in Oostenrijk. De langste pistes vind je weer in Frankrijk. Als je een goedkope wintersportvakantie zoekt dan is Tsjechië weer een aanrader. Wat je ook kiest, je zult er zeker genieten van je wintersportvakantie in de Alpen.

Heb jij nog niet besloten waar je dit jaar op wintersport gaat? Laat je inspireren op Wintersportreis.nl, vergelijk de prijzen van alle aanbieders en boek je skivakantie eenvoudig online!

Een wintersportvakantie boeken

Voor het boeken van je wintersportvakantie kun je terecht bij verschillende wintersportreisorganisaties. De meest bekende Nederlandse wintersport aanbieders zijn Sunweb, Jiba, Husk, de Jong Intra, SnowTREX en Bizztravel. Op Wintersportreis.nl kun je eenvoudig alle wintersportvakanties vergelijken. Bekijk ook zeker de aanbiedingen en last-minute wintersportvakantie deals voor de goedkoopste wintersport. Boeken kun je makkelijk online doen. Veel plezier met je wintersportvakantie!

Top reisorganisaties

  • Sunweb Winter
  • Husk Wintersport
  • Mafrance
  • Bizztravel Wintersport
  • de Jong Intra
  • Skistuds
  • VakantieXperts
  • Chalet.nl
  • Summittravel

Alle reisorganisaties >

Nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen en extra kortingen!