Wintersportnieuws

Hier lees je het laatste wintersportnieuws vanuit alle bestemmingen voor wintersportvakanties. Blijf op de hoogte van de laatste wintersport aanbiedingen, handige reistips, de actuele sneeuwhoogtes, skipistes en wintersport acties!


Het laatste wintersportnieuws

Wintersport vakantieparken

Geplaatst op 03-11-2015 in Algemeen

Wil jij het gemak van een vakantiepark met al zijn faciliteiten ervaren op je wintersport vakantie? Dat kan! Er zijn diverse wintersport vakantieparken waar je terecht kunt. Lees verder.

Lees verder

Skiën in Hawaï

Geplaatst op 19-01-2014 in Sneeuwhoogte

Als je denkt dat je voor het beleven van een skivakantie per se moet afreizen naar een land rond de Alpen dan heb je het mis. Er zijn namelijk diverse andere landen en gebieden ter wereld waar je eveneens van een wintersportreis kunt genieten. Japan is bijvoorbeeld een bestemming waar je van een geslaagde – en ook heel originele – wintersportvakantie kunt genieten, maar ook Hawaï is een optie. Lees verder.

Lees verder

Black Mamba ultieme zwarte piste

Geplaatst op 18-01-2014 in Wintersportreis.nl

Oostenrijk is als wintersportland buitengewoon favoriet bij veel liefhebbers van een ski- en/of snowboardvakantie. In Oostenrijk zijn verschillende wintersportgebieden te vinden waar zowel jong als oud en zowel beginnende als gevorderde wintersporters zich kunnen uitleven op pistes variërend van prettig eenvoudig tot uitdagend moeilijk. Lees verder.

Lees verder

Inpakkers bij Sunweb Winter

Geplaatst op 11-01-2014 in Algemeen

Voor een geslaagde wintersportvakantie voor weinig geld kun je er het beste voor zorgen dat je last minute boekt. Bij diverse aanbieders van wintersportvakanties liggen de prijzen voor late beslissers namelijk vaak een (flink) stuk lager, zoals bijvoorbeeld bij reisorganisatie Sunweb Winter Vakanties. Lees verder.

Lees verder

Wintersporten in Tsjechië

Geplaatst op 06-01-2014 in Bestemmingen

Voor het beleven van een super leuke wintersportvakantie die ook nog eens heel betaalbaar is, kun je een land als Zwitserland misschien beter even links laten liggen, wat het betaalbare aspect betreft dan. Kies voor een voordelige wintersportreis liever voor een bestemming als Tsjechië, waar je net zoveel lol kunt beleven, maar dan voor een heel wat zachter prijsje. Lees verder.

Lees verder

Winters overnachten in een iglo

Geplaatst op 05-01-2014 in Bestemmingen

Bij een wintersportvakantie in Oostenrijk denk je al snel aan een overnachting in een typisch Oostenrijks bouwwerkje, zoals een houten chalet of een hotelkamer in een vakwerkwoning. Een gezellig, warm verblijf waar de kachel hoog staat en de kamertemperatuur dus bijzonder aangenaam is. Lees verder.

Lees verder

App voor de wintersportreis

Geplaatst op 04-01-2014 in Skikleding en accessoires

Als je de bezitter van een smartphone bent en ook nog eens sportief aangelegd, dan ben je vast wel bekend met de diverse apps die een leuk hulpmiddel vormen bij het sporten. Je kunt er je prestaties op het gebied van onder andere fietsen en hardlopen mee bijhouden en er bestaan ook apps waarmee jij jouw sportieve prestaties tijdens de wintersportvakantie bij kunt tracken. Lees verder.

Lees verder

Winterse wellness

Geplaatst op 29-12-2013 in Algemeen

Vind jij het ook zo lastig als je per se moet kiezen tussen twee dingen die je eigenlijk allebei wel heel graag wilt? Zoals bijvoorbeeld: moeten kiezen tussen een ontspannen wellness vakantie of een actieve wintersportreis? Gelukkig is de keuze in dit laatste geval heel snel gemaakt want je hoeft namelijk helemaal niet te kiezen! Lees verder.

Lees verder

Winterse luxe in Zwitserland

Geplaatst op 25-12-2013 in Wintersportreis.nl

Als je het breed hebt, dan laat je het breed hangen en dat doe je dan uiteraard ook tijdens de wintersportvakantie. Voor een echt luxe wintersportreis is er natuurlijk maar één bestemming de juiste, namelijk: Zwitserland. Een skivakantie in bijvoorbeeld het Zwitserse Sankt Moritz is perfect als je op zoek bent naar luxe. Lees verder.

Lees verder

Culinaire wintersportvakantie in Italië

Geplaatst op 22-12-2013 in Bestemmingen

Denk jij bij eten tijdens een wintersportvakantie vooral aan een vette hap of een eenvoudige en stevige maaltijd? Voor het overgrote deel van de skigebieden is dit inderdaad van toepassing en dat is ook helemaal niet vreemd want juist deze gerechten passen prima bij een wintersportreis. In Italië denken ze hier echter toch een beetje anders over. Lees verder.

Lees verderPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 15 >

Top reisorganisaties

  • Sunweb Winter
  • Husk Wintersport
  • Mafrance
  • Bizztravel Wintersport
  • de Jong Intra
  • Skistuds
  • VakantieXperts
  • Chalet.nl
  • Summittravel

Alle reisorganisaties >

Nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen en extra kortingen!