Bestemmingen nieuws

Wintersporten in Tsjechië

Geplaatst op 06-01-2014

Voor het beleven van een super leuke wintersportvakantie die ook nog eens heel betaalbaar is, kun je een land als Zwitserland misschien beter even links laten liggen, wat het betaalbare aspect betreft dan. Kies voor een voordelige wintersportreis liever voor een bestemming als Tsjechië, waar je net zoveel lol kunt beleven, maar dan voor een heel wat zachter prijsje. Lees verder.

Lees verder

Winters overnachten in een iglo

Geplaatst op 05-01-2014

Bij een wintersportvakantie in Oostenrijk denk je al snel aan een overnachting in een typisch Oostenrijks bouwwerkje, zoals een houten chalet of een hotelkamer in een vakwerkwoning. Een gezellig, warm verblijf waar de kachel hoog staat en de kamertemperatuur dus bijzonder aangenaam is. Lees verder.

Lees verder

Culinaire wintersportvakantie in Italië

Geplaatst op 22-12-2013

Denk jij bij eten tijdens een wintersportvakantie vooral aan een vette hap of een eenvoudige en stevige maaltijd? Voor het overgrote deel van de skigebieden is dit inderdaad van toepassing en dat is ook helemaal niet vreemd want juist deze gerechten passen prima bij een wintersportreis. In Italië denken ze hier echter toch een beetje anders over. Lees verder.

Lees verder

Wintersport in Ischgl

Geplaatst op 17-12-2013

Als jij nog op zoek bent naar een heerlijke bestemming voor een wintersportvakantie, denk dan eens aan het Oostenrijkse Ischgl. Deze wintersportplaats is bijzonder populair, zowel bij de beginnende als bij de gevorderde skiërs en snowboarders en Ischgl heeft naast wintersportfaciliteiten nog veel meer te bieden. Lees verder.

Lees verder

Magische wintersportreis Finland

Geplaatst op 11-12-2013

Voor het beleven van een bijzondere wintersportvakantie reis jij natuurlijk naar een bijzondere wintersportbestemming. Zo’n bestemming is bijvoorbeeld Finland, want in dit Scandinavische land vind je niet alleen tal van wintersportmogelijkheden, maar ook een winterse magie die vrijwel nergens anders te vinden is. Lees verder.

Lees verder

Wintersporten in Turkije

Geplaatst op 01-12-2013

Voor een wintersportvakantie kun je natuurlijk al decennialang terecht in beroemde skigebieden in onder andere Duitsland, Oostenrijk en Italië. Ook Frankrijk en Zwitserland worden vaak bezocht door liefhebbers van een wintersportreis en Noorwegen en Tsjechië worden ook steeds vaker gevonden. Minder bekend als wintersportland, is Turkije. Lees verder.

Lees verder

Fusie skigebieden Zwitserland

Geplaatst op 29-11-2013

Er lijkt een trend gaande te zijn waarbij skigebieden als het ware op elkaar worden aangesloten om op die manier één groot skigebied te creëren. Zo zijn er in Oostenrijk al een aantal skigebieden omgesmolten tot megaskigebied en ook in Zwitserland is dit het geval. Lees verder.

Lees verder

Canada als wintersportbestemming

Geplaatst op 27-11-2013

Reizigers die je voorgingen zijn er lyrisch over en als je de wintersportgebieden in Europa inmiddels allemaal wel gehad hebt, is de volgende winterse reisbestemming dan ook een prima tip: Canada. Met name de provincie Alberta geniet een uitstekende reputatie op het gebied van heerlijke wintersportervaringen. Lees verder.

Lees verder

Wintersportvakantie in Innsbruck

Geplaatst op 24-11-2013

Wil jij deze winter op wintersportvakantie gaan maar heb je nog twijfels over de bestemming? Hak de knoop dan door en reis ergens in de komende maanden af naar het mooie Innsbruck, dat niet voor niets ook wel de wintersporthoofdstad van de Alpen wordt genoemd. Lees verder.

Lees verder

Wintersport in het Schwarzwald

Geplaatst op 17-11-2013

Voor het beleven van een heerlijke wintersportvakantie hoef je niet per se richting te Alpen te reizen want ook bij onze oosterburen kun je prima de lange latten onderklikken. Het Zwarte Woud, in het Duits het Schwarzwald genaamd, is gelegen in Duitsland en bevindt zich op slechts ongeveer zeshonderd kilometer afstand van Nederland. Lees verder.

Lees verderPagina: 1 2 3 4 5

Top reisorganisaties

  • Sunweb Winter
  • Husk Wintersport
  • Mafrance
  • Bizztravel Wintersport
  • de Jong Intra
  • Skistuds
  • VakantieXperts
  • Chalet.nl
  • Summittravel

Alle reisorganisaties >

Nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen en extra kortingen!