Sneeuwhoogte nieuws

Skiën in Hawaï

Geplaatst op 19-01-2014

Als je denkt dat je voor het beleven van een skivakantie per se moet afreizen naar een land rond de Alpen dan heb je het mis. Er zijn namelijk diverse andere landen en gebieden ter wereld waar je eveneens van een wintersportreis kunt genieten. Japan is bijvoorbeeld een bestemming waar je van een geslaagde – en ook heel originele – wintersportvakantie kunt genieten, maar ook Hawaï is een optie. Lees verder.

Lees verder

Winters weer in de Alpen van start

Geplaatst op 13-10-2013

Het is plotseling koud geworden en niet alleen in Nederland. Terwijl we hier momenteel te maken hebben met harde wind en vooral heel veel regen, is het in de Alpen op dit moment al volop aan het sneeuwen. Een paar dagen geleden bereikte een koudefront de bergregio’s en het lijkt er niet op dat het warme weer nog terug zal keren. Lees verder.

Lees verder

Winter laat zich langzaam zien

Geplaatst op 16-09-2013

Voor wie denkt dat het wintersportseizoen nog heel ver weg is … think again. In de Alpen is onlangs al de eerste sneeuw gevallen en ook voor de hogere dalen, de dalen die boven de 2.300 meter hoogte liggen, is nu al sneeuw voorspeld. Je hoeft nog niet gelijk alles winterklaar te maken, want de sneeuwpret in die dalen is waarschijnlijk van korte duur.  Lees verder.

Lees verder

Eindelijk: Sneeuw op komst!

Geplaatst op 07-12-2011

Met een uitzonderlijk warm en droog najaar zijn we nu beland in een natte maar koude periode. Het laatste betekent in veel gevallen: Sneeuw! Verschillende ski gebieden zijn al gezegend met een mooi pak sneeuw maar bij veel top skigebieden is het nog wachten op een verbetering. Lees verder.

Lees verder

Grote hoeveelheid sneeuw gevallen in de Alpen!

Geplaatst op 19-09-2011

Het Alpengebied is onthaald op een voor deze tijd van het jaar ongewoon dik pak sneeuw. In Davos is maarliefst 27 cm sneeuw gevallen! Lees verder.

Lees verder

Verse sneeuw gevallen in de Alpen

Geplaatst op 16-02-2011

Deze week wordt er flink wat verse sneeuw verwacht in de Franse Alpen, in met name de zuidelijke cantons van Zwitserland, in de Italiaanse Alpen en in een aanzienlijk deel van Oostenrijk. Dichtbij huis is het wachten op betere omstandigheden. Lees verder.

Lees verder

Skigebieden op zoek naar verse sneeuw

Geplaatst op 09-02-2011

De skigebieden in de Alpen smachten naar een vers pak sneeuw. Er is al weken niets meer gevallen. In veel wintersportoorden zorgt dat voor problemen. Lees verder.

Lees verder

Top 10 sneeuwhoogten

Geplaatst op 21-01-2011

De top 10 van sneeuwhoogte! Lees verder.

Lees verder


Top reisorganisaties

  • Sunweb Winter
  • Husk Wintersport
  • Mafrance
  • Bizztravel Wintersport
  • de Jong Intra
  • Skistuds
  • VakantieXperts
  • Chalet.nl
  • Summittravel

Alle reisorganisaties >

Nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen en extra kortingen!