Skikleding en accessoires nieuws

App voor de wintersportreis

Geplaatst op 04-01-2014

Als je de bezitter van een smartphone bent en ook nog eens sportief aangelegd, dan ben je vast wel bekend met de diverse apps die een leuk hulpmiddel vormen bij het sporten. Je kunt er je prestaties op het gebied van onder andere fietsen en hardlopen mee bijhouden en er bestaan ook apps waarmee jij jouw sportieve prestaties tijdens de wintersportvakantie bij kunt tracken. Lees verder.

Lees verder

Veilig op skivakantie!

Geplaatst op 26-11-2013

De dagen worden weer korter en langzaam maar zeker is het tijd om de handschoenen, shawls en mutsen weer van zolder te halen. Tijd voor de winter! Sommige mensen hebben een hekel aan de winter, maar voor veel mensen staat de winter gelijk aan gezelligheid, wintersport en samenzijn. Lees verder.

Lees verder

Wintersport checklist

Geplaatst op 14-10-2013

We maken allemaal een checklist als we in de zomer op vakantie gaan, maar bij de wintersportvakantie hoort natuurlijk ook een lijst met dingen die onmisbaar zijn tijdens een vakantie in de besneeuwde bergen. Als je de hieronder vermelde zaken meeneemt tijdens je volgende wintersportreis, zit je wat dit betreft helemaal goed. Lees verder.

Lees verder

Skiën zonder pijn dankzij ‘bootfitting’

Geplaatst op 05-10-2013

Wie al eerder op de lange latten heeft gestaan, is ongetwijfeld bekend met het feit dat skiën niet altijd bepaald pijnloos is. Van de vele mensen die de skisport graag beoefenen, geeft drie op de vier aan dat vooral de voeten en de onderbenen het soms zwaar te verduren hebben. Dit gegeven is reden genoeg om eens nader te bekijken waar dit aan kan liggen. Lees verder.

Lees verder

Tips om de juiste skibril te kiezen

Geplaatst op 31-05-2013

Tenzij je bereid bent om ver te reizen voor een wintersportvakantie, zal je nog even geduld moeten hebben voor het ondernemen van een wintersportreis in Europa. Toch hoef je in de tussenliggende periode niet stil te zitten, want je kunt deze tijd goed gebruiken om bijvoorbeeld de juiste skibril uit te zoeken. Lees verder.

Lees verder

Materiaaltips voor de wintersport

Geplaatst op 12-04-2013

Als de wintersportvakantie er weer op zit dan is het zaak om al het materiaal goed op te bergen zodat je er ook volgend jaar weer optimaal plezier van kunt beleven. Of misschien ga je juist binnenkort wel op wintersport? Ook dan heb je veel aan onderstaande tips. Lees verder.

Lees verder

Ski fashion

Geplaatst op 14-12-2012

Als je op wintersportvakantie gaat dan moet je over een goede uitrusting beschikken. Je wintersportkleding moet lekker zitten, je goed warm houden en beschermen tegen de koude weersinvloeden. Bovendien moet je ski-uitrusting er leuk uitzien, en laat de combinatie van al deze dingen nu net dé trend van het moment zijn. Lees verder.

Lees verder

Skikleding voor beginners

Geplaatst op 04-05-2012

Doorgewinterde liefhebbers van wintersport hoef je niets meer te vertellen, die weten precies wat wel en niet werkt als je het tijdens je wintersportreis niet koud wilt krijgen, maar je ook goed wilt kunnen blijven bewegen. Voor beginnende wintersporters is het antwoord op de vraag ‘wat trekken we aan?’ echter vaak ver te zoeken en daarom volgen hieronder enkele tips om je op weg te helpen.

Lees verder.

Lees verder

Nieuwe wintersportkleding

Geplaatst op 12-10-2011

De kou treedt in, de winter is daar. Voor de reisgenieters betekent dit maar één ding; Wintersport.  De boekingen voor dit uitstapje zijn in volle gang. Daarnaast is iedereen druk bezig zijn winterjack, skibroek en snowboots uit te kiezen. Wintersportreis.nl heeft een klein aantal tips bij deze keuze. Lees verder.

Lees verder


Top reisorganisaties

  • Sunweb Winter
  • Husk Wintersport
  • Mafrance
  • Bizztravel Wintersport
  • de Jong Intra
  • Skistuds
  • VakantieXperts
  • Chalet.nl
  • Summittravel

Alle reisorganisaties >

Nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen en extra kortingen!