Résidence La Crête du Berger

Wintersport La Joue du Loup

Résidence La Crête du Berger bestaat uit een aantal kleinschalige appartementengebouwen en chalets. De skilift ligt op circa 500 meter. Geen zin om je materiaal te hoeven dragen? Geen nood, want bij de reisleiding kan je een skilocker huren bij de lift in het centrum. Hier vind je 's avonds ook genoeg vertier in één van de vele leuke uitgaansgelegenheden die La Joue du Loup rijk is. Je zult hier een heerlijke wintersportvakantie beleven!


Résidence La Crête du Berger aanbiedingen

Reisorganisatie     Prijs Boek online
Husk Wintersport € 209 Nu boeken
Husk Wintersport € 29 Nu boeken
Sunweb Winter € 99 Nu boeken
Sunweb Winter € 239 Nu boeken

Bekijk alle wintersportvakanties naar La Joue du Loup


Foto's van Résidence La Crête du Berger

Hieronder vind je foto's van Résidence La Crête du Berger. Klik op de foto om deze te vergroten.


Omschrijvingen

$reis.reisorganisatie_name Résidence La Crête du Berger bestaat uit een aantal kleinschalige appartementengebouwen en chalets. De skilift ligt op circa 500 meter. Geen zin om je materiaal te hoeven dragen? Geen nood, want bij de reisleiding kan je een skilocker huren bij de lift in het centrum. Hier vind je 's avonds ook genoeg vertier in één van de vele leuke uitgaansgelegenheden die La Joue du Loup rijk is. Je zult hier een heerlijke wintersportvakantie beleven!


$reis.reisorganisatie_name Résidence La Crête du Berger is een schitterend complex. Het bestaat uit een aantal vrijstaande chalets waar in u de comfortabel ingerichte appartementen kunt vinden. Deze prachtige chalets zijn gelegen in een mooi, bosrijk gebied. U vindt de skiliften op circa 500 meter afstand. Geen zin om uw materiaal te hoeven dragen? Geen nood, want bij de Sunweb reisleiding kunt u een skilocker huren bij de lift in het centrum. Na een dag op de lange latten is het heerlijk ontspannen in het verwarmde binnenzwembad. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fantastische wintersportvakantie!


Video's van Résidence La Crête du Berger

Er zijn nog geen video's toegevoegd voor Résidence La Crête du Berger.

Ervaringen met Résidence La Crête du Berger

Er zijn nog geen ervaringen met Résidence La Crête du Berger geplaatst.

Vul onderstaand formulier in om je ervaringen met Résidence La Crête du Berger te delen!

Je naam *
Je e-mailadres *
Je ervaring *


Nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen en extra kortingen!