Chalets La Crête du Berger

Wintersport La Joue du Loup

Chalets La Crête du Berger bestaat uit een aantal vrijstaande chalets. In elk chalet bevinden zich twee appartementen, ideaal als je met een groep op vakantie wilt. De chalets liggen in een bosrijke omgeving, niet ver van het centrum en de piste. De skiliften zijn op circa 500 meter afstand gelegen. Geen zin om elke dag je materiaal te dragen? Geen nood, want via de reisleiding kunt je een skilocker huren bij de lift in het centrum. Je gaat hier een fantastische vakantie tegemoet!


Chalets La Crête du Berger aanbiedingen

Reisorganisatie     Prijs Boek online
Husk Wintersport € 114 Nu boeken
Husk Wintersport € 209 Nu boeken
Sunweb Winter € 249 Nu boeken
Sunweb Winter € 119 Nu boeken

Bekijk alle wintersportvakanties naar La Joue du Loup


Foto's van Chalets La Crête du Berger

Hieronder vind je foto's van Chalets La Crête du Berger. Klik op de foto om deze te vergroten.


Omschrijvingen

$reis.reisorganisatie_name Chalets La Crête du Berger bestaat uit een aantal vrijstaande chalets. In elk chalet bevinden zich twee appartementen, ideaal als je met een groep op vakantie wilt. De chalets liggen in een bosrijke omgeving, niet ver van het centrum en de piste. De skiliften zijn op circa 500 meter afstand gelegen. Geen zin om elke dag je materiaal te dragen? Geen nood, want via de reisleiding kunt je een skilocker huren bij de lift in het centrum. Je gaat hier een fantastische vakantie tegemoet!


$reis.reisorganisatie_name Chalets La Crête du Berger bestaat uit een aantal vrijstaande chalets, waarin zich twee appartementen bevinden. Deze prachtige chalets zijn gelegen in een schitterende, bosrijke omgeving. U vindt de skiliften op circa 500 meter afstand. Geen zin om uw materiaal te hoeven dragen? Geen nood, want bij de Sunweb reisleiding kunt u een skilocker huren bij de lift in het centrum. Na een dag op de lange latten is het heerlijk ontspannen in het verwarmde binnenzwembad. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fantastische wintersportvakantie!


Video's van Chalets La Crête du Berger

Er zijn nog geen video's toegevoegd voor Chalets La Crête du Berger.

Ervaringen met Chalets La Crête du Berger

Er zijn nog geen ervaringen met Chalets La Crête du Berger geplaatst.

Vul onderstaand formulier in om je ervaringen met Chalets La Crête du Berger te delen!

Je naam *
Je e-mailadres *
Je ervaring *


Nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen en extra kortingen!