Pension Wassererhof

Wintersport Gerlos

Pension Wassererhof is een gemoedelijk boerderijpension met een gezellige ontbijtruimte. De omgeving is idyllisch en er lopen verschillende boerderijdieren in de omgeving van het pension. Het Pension ligt op een heuvel in de wijk Gmünd met de skibushalte op loopafstand. In de wijk Gmünd bevindt zich tevens een restaurant, een bar en een discotheek en ’s avonds vertrekt er de Nightlinerbus (tegen betaling) heen en weer naar gezellige kroegen in Gerlos. Vlak bij het pension ligt een oefenlift en een langlaufloipe.

Land: Oostenrijk
Regio: Zillertal
Plaats: GerlosPension Wassererhof aanbiedingen

Reisorganisatie     Prijs Boek online
Sunweb Winter € 349 Nu boeken
Bizztravel Wintersport € 359 Nu boeken
Summittravel € 379 Nu boeken
Husk Wintersport € 339 Nu boeken

Bekijk alle wintersportvakanties naar Gerlos


Foto's van Pension Wassererhof

Hieronder vind je foto's van Pension Wassererhof. Klik op de foto om deze te vergroten.


Omschrijvingen

$reis.reisorganisatie_name Pension Wassererhof is een gemoedelijk boerderijpension met een gezellige ontbijtruimte. De omgeving is idyllisch en er lopen verschillende boerderijdieren in de omgeving van het pension. Het Pension ligt op een heuvel in de wijk Gmünd met de skibushalte op loopafstand. In de wijk Gmünd bevindt zich tevens een restaurant, een bar en een discotheek en ’s avonds vertrekt er de Nightlinerbus (tegen betaling) heen en weer naar gezellige kroegen in Gerlos. Vlak bij het pension ligt een oefenlift en een langlaufloipe.


$reis.reisorganisatie_name Pension Wassererhof ligt in Gerlos, in de buitenwijk 'Gmünd'. Een oefenpiste en langlaufloipe vindt u op circa 150 meter van het pension. Wilt u tot in de late uurtjes après skiën in Gerlos, dan rijdt er tot 2 uur 's nachts de zogenaamde 'Nightline'.


$reis.reisorganisatie_name Gunstig geprijsd ontbijtpension in de wijk Gerlos-Gmünd, op korte afstand van de skibushalte.


$reis.reisorganisatie_name Bij Pension Wassererhof in Gerlos kun je de boer op! Een soort Boer Zoekt Piste dus. Dit boerderijpension heeft een relaxte sfeer. Het ligt op een heuvel in de wijk Gmünd en rondom lopen verschillende boerderijdieren. 's Ochtends staat er in de ontbijtruimte een stevig ontbijt voor je klaar. Na het ontbijt loop je in een paar minuten naar de skibushalte en zit je in no time op de piste. Vlak bij het pension liggen een oefenlift en een langlaufloipe. In Gmünd vind je ook een restaurant, een bar en een discotheek, maar als je je 's avonds echt in het feestgedruis wilt storten dan pak je de Nightlinerbus (tegen betaling) heen en weer naar de gezellige kroegen van Gerlos.


Video's van Pension Wassererhof

Er zijn nog geen video's toegevoegd voor Pension Wassererhof.

Ervaringen met Pension Wassererhof

Er zijn nog geen ervaringen met Pension Wassererhof geplaatst.

Vul onderstaand formulier in om je ervaringen met Pension Wassererhof te delen!

Je naam *
Je e-mailadres *
Je ervaring *


Nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen en extra kortingen!