Landhaus Staudacher

Wintersport Gerlos

In Landhaus Staudacher in Gerlos wordt u gastvrij onthaald door de vriendelijke eigenaren Hans en Gretl. Zij runnen dit sfeervolle landhaus en zorgen ervoor dat u een prima verblijf heeft. Het landhaus is rustig gelegen. Toch bent u snel in het levendige centrum van Gerlos en bij de skiliften vanwege de goede skibusverbinding. Eigenaar Hans is gangmaker en tevens skileraar, dus wellicht kunt u nog wat van hem leren. Het huiskamergevoel is hier aanwezig waardoor het verblijf zeer prettig is. Nette kamers, een heerlijk ontbijt en gezelligheid: dit vindt u bij Hans en Gretl!

Land: Oostenrijk
Regio: Zillertal
Plaats: GerlosLandhaus Staudacher aanbiedingen

Reisorganisatie     Prijs Boek online
Sunweb Winter € 409 Nu boeken
Sunweb Winter € 509 Nu boeken
Husk Wintersport € 389 Nu boeken
Husk Wintersport € 469 Nu boeken

Bekijk alle wintersportvakanties naar Gerlos


Foto's van Landhaus Staudacher

Hieronder vind je foto's van Landhaus Staudacher. Klik op de foto om deze te vergroten.


Omschrijvingen

$reis.reisorganisatie_name In Landhaus Staudacher in Gerlos wordt u gastvrij onthaald door de vriendelijke eigenaren Hans en Gretl. Zij runnen dit sfeervolle landhaus en zorgen ervoor dat u een prima verblijf heeft. Het landhaus is rustig gelegen. Toch bent u snel in het levendige centrum van Gerlos en bij de skiliften vanwege de goede skibusverbinding. Eigenaar Hans is gangmaker en tevens skileraar, dus wellicht kunt u nog wat van hem leren. Het huiskamergevoel is hier aanwezig waardoor het verblijf zeer prettig is. Nette kamers, een heerlijk ontbijt en gezelligheid: dit vindt u bij Hans en Gretl!


$reis.reisorganisatie_name In Landhaus Staudacher in Gerlos word je gastvrij onthaald door de vriendelijke eigenaren Hans en Gretl. Zij runnen dit sfeervolle landhaus en zorgen ervoor dat je een prima wintersportvakantie hebt. Het landhaus ligt lekker rustig. Toch ben je snel in het levendige centrum van Gerlos en bij de skiliften door de goede skibusverbinding. In Landhaus Staudacher krijg je het huiskamergevoel. Eigenaar Hans is een gangmaker en ook skileraar, dus misschien kun je nog wat van hem leren. Nette kamers, een heerlijk ontbijt en gezelligheid: dit vind je bij Hans en Gretl.


Video's van Landhaus Staudacher

Er zijn nog geen video's toegevoegd voor Landhaus Staudacher.

Ervaringen met Landhaus Staudacher

Er zijn nog geen ervaringen met Landhaus Staudacher geplaatst.

Vul onderstaand formulier in om je ervaringen met Landhaus Staudacher te delen!

Je naam *
Je e-mailadres *
Je ervaring *


Nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen en extra kortingen!