App. Asten Hütten

Wintersport Königsleiten

Appartementen Asten Hütten in Königsleiten is zeer populair onder vele gasten en dat is natuurlijk niet voor niets. De comfortabele appartementen bieden u namelijk het nodige comfort in een prima omgeving. Voor uw deur bevindt zich de prachtige piste waar de sneeuwpret al direct kan beginnen. Deze comfortabele en vrijstaande vakantiechalets bieden u tijdens uw vakantie uw welverdiende rust, waardoor u volledig kunt gaan genieten. U kunt bij voldoende sneeuw zelfs vanaf de pistes doorskiën naar uw appartement, wat een heerlijkheid!

Land: Oostenrijk
Regio: Zillertal
Plaats: KönigsleitenApp. Asten Hütten aanbiedingen

Reisorganisatie     Prijs Boek online
Sunweb Winter € 339 Nu boeken
Bizztravel Wintersport € 339 Nu boeken

Bekijk alle wintersportvakanties naar Königsleiten


Foto's van App. Asten Hütten

Hieronder vind je foto's van App. Asten Hütten. Klik op de foto om deze te vergroten.


Omschrijvingen

$reis.reisorganisatie_name Appartementen Asten Hütten in Königsleiten is zeer populair onder vele gasten en dat is natuurlijk niet voor niets. De comfortabele appartementen bieden u namelijk het nodige comfort in een prima omgeving. Voor uw deur bevindt zich de prachtige piste waar de sneeuwpret al direct kan beginnen. Deze comfortabele en vrijstaande vakantiechalets bieden u tijdens uw vakantie uw welverdiende rust, waardoor u volledig kunt gaan genieten. U kunt bij voldoende sneeuw zelfs vanaf de pistes doorskiën naar uw appartement, wat een heerlijkheid!


$reis.reisorganisatie_name Deze comfortabele en vrijstaande appartementen liggen rustig aan de rand van het dorp Königsleiten. Toch zijn ze ook centraal gelegen, op loopafstand van de piste en de skilift. Bij voldoende sneeuw kunt u vanaf de piste skiën tot aan de deur. Ook heeft u vanuit uw appartement een geweldig uitzicht!


Video's van App. Asten Hütten

Er zijn nog geen video's toegevoegd voor App. Asten Hütten.

Ervaringen met App. Asten Hütten

Er zijn nog geen ervaringen met App. Asten Hütten geplaatst.

Vul onderstaand formulier in om je ervaringen met App. Asten Hütten te delen!

Je naam *
Je e-mailadres *
Je ervaring *


Meer accommodaties

Toon alle accommodaties >


Nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen en extra kortingen!